Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peterselie, plantaardige olie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: