Pescado en escabeche - Ingelegde gebakken vis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 296 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Paraquayaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokbodems met bearnaise

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Pressé van konijn met spek, langzaam gepocheerde royal Blenheim abrikozen, konijnenlevermousse en groene pistaches

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gazpacho met amandelen en meloen

Een recept uit

Schouderham met abrikozen

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen