Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroensap, eidooier, kaneel, knoflook, kratiem, lente-ui, melk, mosterd, nam pla, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: