Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gember-rijstwijnazijndressing
- Ingrediënten:
- citroengras, gember, olijfolie, peper, rijstwijnazijn, sojasaus, suiker en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, olie, olijfolie, sesamolie, sojasaus, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie: