199 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroensapcourgetteeigembergroene paprikagroentekikkererwtenolieolijfoliepeterselierode paprikarode uisjalotsuikertomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gazpacho van komkommer en zuring

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene paprika, ijsblokjes, knoflook, knoflookolie, komkommer, mosterdzaad, peper, sjalot, suiker, venkelknol, witte wijnazijn, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomerslank met Sonja:

Lekker gezond dippen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, cherrytomaten, courgette, fritessaus light, kerriepoeder, knoflook, komkommer, magere milde yoghurt, paprika, peper, radijs, stokbrood, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Zomerse rode paprikasoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cayennepeper, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, rode wijnazijn, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Turkse gehakte salade

Ingrediënten:
boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kerstomaat, kirmizi biber, knoflook, komkommer, melk, platbrood, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Salade met tarwekorrels - wheatberry salad

Ingrediënten:
appel, bulgur, courgette, dragonazijn, franse mosterd, gemalen chilipeper, kikkererwten, kerriepoeder, knoflook, komijnpoeder, komkommer, korianderpoeder, kruidenazijn, magere yoghurt, olijfolie, peper, rode paprika, sjalot, tarwekorrels, verse peterselie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Bietengazpacho

Ingrediënten:
groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie extra vergine, rode biet, rodewijnazijn, ui, witbrood, zoete tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met sperziebonen en rode biet

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, emmentaler, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode biet, sjalot, sla, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Gazpacho

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, croutons, extra vierge-olijfolie, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, suiker, tomaten, witbrood, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

gazpacho met kersen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilipeper, kersen, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode ui, trostomaten, verse basilicum, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Ensalada piperada

Ingrediënten:
avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Gazpacho

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, rode paprika, soeptomaten, water, wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kikkererwtensalade

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, komkommer, olijfolie, rode ui, rode-wijnazijn, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige gazpacho

Ingrediënten:
citroensap, gele paprika, jalapeñopeper, knoflook, komkommer, lente-ui, limoensap, olijfolie, oud brood, rode paprika, rode ui, serrano chilipeper, sjalot, tomaat, tomaat uit blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gazpacho

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...