809 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroencitroensapeigemberkaneelknoflooklaurieroliepeterselieplantaardige olierode paprikarode uisjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte peperwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Tzatzikivulling

Ingrediënten:
komkommer, olijfolie, poedersuiker, tzatziki, witte peper en zure appels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:

Steurgarnalen in gekruide tomatensaus met karwij

Ingrediënten:
gedroogde rode spaanse peper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Kwartels gevuld met couscous, rozijnen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, couscous, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, honing, kaneel, kaneelstokje, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, rode ui, saffraandraadjes, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Vissoep met gedroogde limoen

Ingrediënten:
bleekselderij, fijn zeezout, gedroogde limoen, knoflook, koenjit, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, spaanse ui, verse bladpeterselie, visbouillon, witvisfilet en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Iraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Tomatenvulling

Ingrediënten:
fleur de sel, olijfolie, poedersuiker, rode pesto, rozemarijn, tijm, trostomaten en witte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Salade met gerookte kip

Ingrediënten:
azijn, bieslook, fijne mosterd, gerookte kipfilet, sesamzaad, kropsla, mager rookspek, olie, peper, poedersuiker, spekvet en zout

Soort:
salade
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Mozzarellacrème

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, fleur de sel, mascarpone, olijfolie, poedersuiker, trostomaten en witte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Brezelsalat mit Rattich / Pretzelsalade met rettich

Ingrediënten:
balsamicoazijn, champignons, kappertjes, karwijzaad, margarine, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, poedersuiker, pompoenpitolie, pompoenpitten, pretzels, rettich, slabladeren, suiker, tomaat, tomatensap, witte wijnazijn en zout

Soort:
salade / vegan
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Sabayon

Ingrediënten:
boter, eidooier, fleur de sel, olijfolie, poedersuiker, tomatencoulis, trostomaten en witte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Harissa

Ingrediënten:
chilipoeder, chilivlokken, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, poedersuiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Tunesisch / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gemarineerde sardientjes - sardinas en escabeche

Ingrediënten:
amandel, bloem, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, poedersuiker, rode ui, rode-wijnazijn, saffraandraadjes, sardines, venkelzaad, zeezout, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ganzenfilet met frambozen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, crème de cassis, frambozen, ganzenborst, gevogelteglace, olijfolie, poedersuiker, rode bessengelei, rode wijnazijn, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Taart van snijbiet, appel en rozijnen - tourte de blettes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine rum, citroenrasp, cox orange, ei, golden delicious, goudrenet, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, poedersuiker, rozijn, snijbietblad, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...