Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, champignon, droge witte wijn, ei, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, slagroom, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: