Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rode wijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: