40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterciderazijncitroencitroensapcourgettegeitenkaaskaneelknoflookkomkommerlente-uimosterdmuntnotenolijfoliepeterseliepijnboompittenrucolasesamzaadslatijmzachte geitenkaaszeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aziatische rodekoolsalade met walnoten

Ingrediënten:
sesamzaad, honing, lente-ui, limoensap, mandarijn, milde olijfolie, olijfolie, radijsjes, rijstazijn, rodekool, sesamolie, kaneel, vanille-extract, walnoten, winterpeen, zout en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:

Geroosterd brood met pompoen en walnoot

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brood, honing, koolzaadolie, olijfolie, pompoen, tijm, walnoten, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Linzen, radicchio en walnoten met manukahoning

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, dille, gemalen geelwortel, laurier, manukahoning, olijfolie, pecorino fiore sardo, peterselie, puylinzen, radicchio, rodewijnazijn, walnoten, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Bruschette met geitenkaas, geroosterde druiven & walnoten

Ingrediënten:
druiven, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, sodabrood, tijm, walnoten, zachte geitenkaas, zoutflakes, zuurdesembrood en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Bietensalade met hertshoornweegbree

Ingrediënten:
aardbeispinazie, barbarakruid, bietjes, broodcroutons, cranberrysiroop, duindoornsiroop, fenegriekkaas, hertshoornweegbree, honing, olijfolie, peper, veldsla, waddenmosterd, walnoten, wijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Aspergesalade met warme geitenkaas

Ingrediënten:
azijn, groene asperges, honing, olijfolie extra vergine, peper, slamelange, tijm, verse geitenkaas, walnoten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Rijstsalade met granny smiths

Ingrediënten:
basmatirijst, ciderazijn, granny smiths, honing, laurier, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sinaasappel, tijm, varkensbuik, walnoten, wilde rijst en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Agneau aux pruneaux - Lamsvlees met pruimedanten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, gember, honing, kaneel, knoflook, lamsnek, lamsschouder, nootmuskaat, peper, pruimedanten, saffraanpoeder, sesamzaad, suiker, ui, walnoten en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Haal meer recepten op...