Agneau aux pruneaux et aux pommes - Lamsvlees met pruimedanten en appel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 404 in De Joodse keuken .

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Appel kokosbeignets met siroop van sereh en kardemom

Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Tarte-tatin pannenkoekjes

Een recept uit

Appelbeignets

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Tempé met zoete aardappel en prei

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag