Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, courgette, ei, groente, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: