Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Milanese kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, macaroni, marjolein, melk, olie, parmezaanse kaas, witte peper en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, kalfsvlees, knoflook, komijnzaad, laurierblad, macaroni, marjolein, melk, olie, peterselie, plantaardige olie, prei, rode paprika, rode wijn, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe: