Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Koe of kalf met prei of kweepeer of ui of taro
- Ingrediënten:
- garum, knoflook, kweepeer, laser, olie, peper, prei, sudderlappen, taro en ui
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, rijst, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van 88 Food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Macaron:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: