Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Chiao yen p'ai ku - Zout- en peperkrabbetjes
- Ingrediënten:
- azijn, frituurvet, krabbetjes, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Junges Gemüse:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Een kookboek.: