Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, avocado, boter, citroen, ei, fruit, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, munt, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, sjalot, sojasaus, tomaat, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit Foodstyling:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Bijgerecht uit De smaak van kokos:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Dressings en marinades: