Recept uit Gevulde deeghapjes:
Ravioli met noten en druivenjam
- Ingrediënten:
- bloem, droge witte wijn, druivenjam, fijne suiker, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, quatre épices, suiker en walnoten
- Soort:
- zoete hapjes / beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, poedersuiker, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Hét bakboek!:
Recept uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Bijgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem: