Recept van 88 Food:
Prei Courgettesoep met Verse Kruiden
- Ingrediënten:
- bieslook, courgette, gedroogde oregano, groentebouillon, knoflooktenen, kookroom, peterselie, plantaardige olie, preien, kruiden, witte ui, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozemarijn, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van 88 Food:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Noma:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Alle smaken van de regenboog: