Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Zalm met kappertjes en witte wijn
- Ingrediënten:
- citroensap, droge witte wijn, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, tijm, ui, zalm en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, gerookte zalm, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, water, wijn, wortel, zalmfilet, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Asperges:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: