Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, nootmuskaat, olie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: