Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, gist, knoflook, komkommer, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht uit Home made zomer:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht uit Luilekkerland: