Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, eidooier, honing, knoflook, komkommer, limoensap, melk, mosterd, olie, peterselie, plantaardige olie, prei, room, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Lunch uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken: