Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bloem, boter, bouillon, citroen, dille, droge witte wijn, kaneel, knoflook, komkommer, lamsvlees, munt, olie, oregano, peterselie, rundvlees, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe: