75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemcitroensapjeneverbeskaneelkaneelstokjeknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperrode koolrode wijntijmwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Runderhaas met rozijnensaus

Ingrediënten:
biefstuk, bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, citroensap, gemalen kruidnagel, kaneelpoeder, peperkorrels, room, rozijnen, runderhaas, ui en wortel

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Limburgs zuurvlees

Ingrediënten:
appelstroop, boter, donkere basterdsuiker, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, ontbijtkoek, riblappen, ui en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, grove mosterd, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrels, rode biet, sjalot, suiker, vleesbouillon en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Gebraden kalkoenborst met vruchtenvulling

Ingrediënten:
appelsap, boter, droge witte wijn, gedroogde abrikozen, gemalen kruidnagel, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, rinse groene appel, rodewijnazijn, rozijnen, saffloerolie, salie, suiker, ui, verse peterselie, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Jachtschotel met rodekool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gemalen kruidnagel, handappels, kaneel, kruimige aardappels, maïzena, melk, paneermeel, paprikapoeder, rode kool, rodekool, rode wijn, rundergehakt, suiker, uien, water, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Caribische kip met linzenrijst

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, langkorrelrijst, lente-ui, linzen uit pot, nootmuskaat, piment, rietsuiker, rode spaanse peper, tijm, ui en wortel

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kruidige wildstoof met bier

Ingrediënten:
bruine suiker, chinees vijfkruidenpoeder, donker bier, bloem, boter, hertenvlees, korianderzaad, kruidnagels, laurierblaadjes, runderbouillon, selderij, uien en winterwortels

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Peperspitskool

Ingrediënten:
boter, droge riesling, groentefond, jeneverbessen, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mosterdkorrels, rode peperkorrels, sjalotten, spitskool, suiker, tijm, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Limburgs konijn in het zuur (zoere knien)

Ingrediënten:
appelstroop, konijn, kruidnagel, laurierblad, natuurazijn, peper, peperkoek, peperkorrels, roomboter, selderijknol, sjalot, suiker, ui, verse peterselie, water, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vlierbessensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peper, rode port, rode wijn, room, sjalot, suiker, tijm, vlierbessensap, wildfond en witte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:

Ouderwets lekkere rode kool

Ingrediënten:
appel, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, rode kool, rode wijn, roomboter, suiker, ui, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Nederlands
Haal meer recepten op...