Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Gevuld runderbraadstuk - cotechino in galera
- Ingrediënten:
- cotechino, ham, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, ui en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, wortel, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Provence:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: