Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met salie & knoflook
- Ingrediënten:
- kalfslende, knoflook, olijfolie, salie en witte wijn
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: