Recept uit Proef Puglia:
artisjokken gevuld met kalfsgehakt
- Ingrediënten:
- artisjokken, bladpeterselie, brood, citroen, ei, extra vergine olijfolie, kalfsgehakt, olijfolie, pecorino, vleesbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, vis, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Melk & dadels:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: