Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Vitello tonnato - Kalfsvlees met tonijnsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, kalfsvlees, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, peperkorrels en tonijn in blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, foelie, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rijst, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2015-12:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie: