Vermicellisoep

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: kalfsgehakt, bouillon, foelie en vermicelli. Bestel op ah.nl

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Houtduivenbouillon met eicustard en champignonplakjes

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

Serveersuggestie Anjouduif met rokerige jus geglaceerde peterseliewortel en eekhoorntjesbrood

Chowder met Aziatische aroma's

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Rijst stomen - witte basmati, amerikaanse langkorrel en pandanrijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto