Vermicellisoep

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: kalfsgehakt, bouillon, foelie en vermicelli.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gerookte karbonade, kool en appel

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Rijst koken - snelkookmethode basmatirijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Pasteitje met kipperagoût

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Gestoofd rundvlees met ansjovis en tijm

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten