Rijstsoep

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Dit recept kent de volgende ingrediënten: kalfsgehakt, bouillon, peterselie, rijst, ui en wortel.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bouillon van gestoomde sint-jakobsschelpen, garnalen en mosselen met noedels, zwarte bonen, koriander en limoen

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bouillon met gevulde hoedjes

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Soep van erwtjes en peterselie

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Heldere bouillon met peultjes en kervel

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten