Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Kalfsvlees met amandelsaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kalfslever, kippenfond, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord: