Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebraden kalfsvlees met mayonaise en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kalfslende, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel: