Recept uit De worst story:
Kalf met knoflook
- Ingrediënten:
- bouillon, gedroogde tijm, gekonfijte knoflook, kalfsschouder, komijnzaad, peterselie, rugspek, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, citroenschil, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfskotelet, kalfsschenkel, kippenbouillon, kippenfond, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: