Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, ui, vis, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit De worst story:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: