Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: