Gebakken zwezeriken met tomaten en doperwten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 353 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bleekselderij, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Terrine van roquefort

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Crostini met bottarga

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Bleekselderij met roquefort - apio con roquefort

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten