Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, room, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten: