Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Gesmoord kalfsvlees met citroen - arrosto al limone
- Ingrediënten:
- citroen, mager kalfsvlees, olijfolie, peper, platte fricandeau en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, fruit, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, peterselie, plantaardige olie, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie: