Recept uit Margriet kookboek:
Pasta met tomaten en champignons
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, bouillontablet, champignon, majoraan, margarine, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, pasta, peper, tomaat, ui en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken: