Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Aubergine parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergine, buffelmozzarella, harde geitenkaas, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, suiker, ui, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroensap, courgette, groente, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Polpo:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel: