Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, fruit, gember, kalfsvlees, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: