Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, citroensap, ei, gerookt spek, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: