Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelsalade met sjalot
- Ingrediënten:
- aardappel, mosterdvinaigrette, olijfolie, peterselie, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- salade / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Moro: