Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Gebakken platvis
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, olie, paneermeel, peper, schol, sliptong, tong en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, aubergine, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: