Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Twaalf:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst: