Recept uit L'Art de la table:
Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
- Ingrediënten:
- aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, feta, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, honing, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Honey & co:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Minimania:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: