Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Alle smaken van de regenboog: