Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, biefstuk, bloem, boter, brood, citroensap, gehakt, groente, knoflook, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, suiker, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland: