Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, biefstuk, bloem, boter, bouillon, brood, citroensap, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: