Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Gevuld kalfsvlees
- Ingrediënten:
- ei, frisee, kaas, kalfslap, knoflook, olijfolie en parmaham
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, kalfsgehakt, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: