Recept uit Margriet kookboek:
Rundergehakt met geroosterde specerijen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, groene peperkorrels, kruidnagelpoeder, kurkuma, margarine, nootmuskaat, olie, rundergehakt, ui en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, boter, bouillon, ei, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, prei, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Snack of tussendoortje uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: